מבשלים עם יין | המלצות לבישול ביין

באתר זה נעשה שימוש בקבצי cookies שלנו ושל תוכנות צד ג'. המשך גלישתך באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. למידע נוסף בתנאי השימוש וצפייה במדיניות ה- Cookies והפרטיות לחצו כאן

WhatsApp
כפתור הקפץ למעלה
שכפול הזמנה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

*פעם ראשונה שלי כאן / נרשמתי בחנות ועליי להשלים כאן

להרשמה

מבשלים עם יין

״מנו וינו מציגים: מבשלים עם יין

מנות מעולות עם יינות מעולים!״ 

 

ראשונות

מרק בצל - שרדונה סגה מנואל (קצת על היין: שרדונה קלאסי, בורגון) 

 

עיקריות

אוסובוקו - יין אדום - ברברה ד׳אסטי (חמיצות מרגשת של אדמת איטליה. שתי המנות מהצפון) 

ריזוטו ואספרגוס - יין לבן - גאבי (מינרלי שמאזן באופן מדוייק את החמאתיות של הריזוטו) 

 

קינוח

טירימסו עם פורט - קינג טאוני (במקור טירמיסו הוא עם מרסלה, יושבים על אותה משבצת של יין מחוזק.)

 

*כל יין שאתם אוהבים, הוא יין נהדר לשתייה ובישול. אין חוקים. לחיים

 

ֿ