אין מוצרים בעגלה
אנחנו מכבדים את אלו שקונים יין בשביל לשתות אותו מתישהו בגלגול הזה, אולי בגלגול הבא,
ואנחנו מכבדים גם את אלה שלא יכולים להתאפק ומיד רוצים לפתוח את היין, אך לא לסיים אותו מיד.
אחסון יין סגור:
# לטווח ארוך- בטמפרטורה קרירה וקבועה, רצוי בין 10-15 מעלות, כי חום או קור קיצוני יכול לגרום נזק ליין.
# המקום הכי פחות טוב בבית לאחסון יין הוא המטבח. (אולי שאלון בסטורי)
# פקק שעם - עדיף לאחסן כשהם שוכבים כדי לוודא שהפקק יהיה במגע עם היין
# למנוע מהיין אור חזק
# למנוע מהיין רעידות או תזוזות
אחסון יין פתוח:
# מבעבעים - בין 1-3 ימים במקרר עם פקק למבעבע*
# לבנים קלים ורוזה- 5-7 ימים במקרר עם הפקק*
# לבנים עם גוף מלא- 3-5 ימים במקרר עם הפקק*
# יינות אדומים- 3-5 ימים במקום קריר וחשוך עם הפקק* (אפשר לבקבק עם מוציא חמצן)
*כמובן שיינות מסויימים נשארים רעננים יותר מאחרים.